

Benvinguts a aquesta nova aventura!
Primer de tot, volem donar a conèixer les persones que han fet possible aquest projecte, som l’Àngels i el Ramon, i de tant en tant, ens dóna un cop de mà el nostre fill Francesc. Potser no és rellevant dir-vos l’edat que tenim, però podeu observar que ja tenim bastants cabells blancs damunt els nostres caps. Aprofitem per dir, que mai és tard per engegar un projecte, i més si el projecte t’apassiona i t’omple el cor, i en aquest cas, també omplim pots, pots de melmelada!
El projecte, neix l’any 2018, però tiraré una mica enrere en la meva història que em porta a la infància. A casa es dedicàven al món de la pagesia i tenien arbres fruiters escampats entre vinyes i marges, menjàvem la fruita de la temporada, i la que no aconseguíem menjar se’n feia confitura i melmelada. Tant els meus germans com jo ens llepàvem els dits quan tornàvem de l’escola, el nostre berenar preferit era una bona llesca de pa amb melmelada!
Lligant caps, he de dir que hi ha un altre punt important que ens ha portat on estem ara, és l’amistat que tenim amb el Lluís i la Mar de Cal Gori, productors de préssecs ecològics als costers d’Ordal. Amb els seus préssecs, que t’omplen la boca d’autèntic sabor, vaig començar a fer melmelada per consum familiar i també en regalava als amics. Va ser tot un èxit! Una melmelada exquisida! En aquest moment tinc clar que vull fer melmelades, i m’endinso en aquest món cercant informació, fent cursos i tallers per aprofundir en la tècnica de les conserves, i aquí estem! Amb un obrador a casa i productors de MOIÓ MELMELADES, un somni fet realitat!
Tenim la filosofia clara, fruita ecològica directa de productors compromesos amb el medi ambient, creiem que aquest és el camí per fer el millor producte.
Per acabar, dir-vos que encetem blog! De colors i sabors variats! Més enllà de la torrada que ens podem menjar als matins, existeixen un munt de possibilitats a fer amb les melmelades. I aquí, compartiré amb tots vosaltres, què en podem fer!!!