Costella de porc amb melmelada de taronja amarga
aqIngredients: (per a 2 persones) 4 costelles de porc, totes d’una peça, de Ral d’Avinyó o ibèrica. Sal. Pebre. 1 vas d’aigua. Vi blanc. 2 branques de romaní. Melmelada ecològica de taronja amarga MOIÓ Ratlladura de pell de taronja. Elaboració: En una plata per anar al forn posem: Les costelles salpebrades, les branques de romaní, […]
Magret d’ànec acompanyat amb melmelada de préssec d’Ordal
Ingredients: (Per a 2 persones) Un magret d’ànec (500gr.) de Coll Verd Melmelada préssec d’Ordal ECO Sal maldon Porradell Aprofitant el bon producte de Coll Verd us presentem aquesta recepte de cuina ben senzilla. S’agafa el magret i amb un ganivet es fan uns talls entrecreuats pel costat del greix sense arribar a la […]
Benvinguts a aquesta nova aventura!
Primer de tot, volem donar a conèixer les persones que han fet possible aquest projecte, som l’Àngels i el Ramon, i de tant en tant, ens dóna un cop de mà el nostre fill Francesc. Potser no és rellevant dir-vos l’edat que tenim, però podeu observar que ja tenim bastants cabells blancs damunt els nostres […]
Moió Melmelades als Mercats de Pagès de Barcelona
Cada dissabte estem presents als mercats de pagès que se celebren a Barcelona perquè no hi faltin productes ecològics de qualitat.