Blog

Costella de porc amb melmelada de taronja amarga

03/02/2021

aqIngredients: (per a 2 persones) 4 costelles de porc, totes d’una peça, de Ral d’Avinyó o ibèrica. Sal. Pebre. 1 vas d’aigua. Vi blanc. 2 branques de romaní. Melmelada ecològica de taronja amarga MOIÓ Ratlladura de pell de taronja. Elaboració: En una plata per anar al forn posem: Les costelles salpebrades, les branques de romaní, […]

LLEGIR MÉS

Magret d’ànec acompanyat amb melmelada de préssec d’Ordal

04/01/2021

Ingredients: (Per a 2 persones) Un magret d’ànec (500gr.) de Coll Verd Melmelada préssec d’Ordal ECO Sal maldon Porradell   Aprofitant el bon producte de Coll Verd us presentem aquesta recepte de cuina ben senzilla. S’agafa el magret i amb un ganivet es fan uns talls entrecreuats pel costat del greix sense arribar a la […]

LLEGIR MÉS

Benvinguts a aquesta nova aventura!

18/12/2020

Primer de tot, volem donar a conèixer les persones que han fet possible aquest projecte, som l’Àngels i el Ramon, i de tant en tant, ens dóna un cop de mà el nostre fill Francesc. Potser no és rellevant dir-vos l’edat que tenim, però podeu observar que ja tenim bastants cabells blancs damunt els nostres […]

LLEGIR MÉS

Moió Melmelades als Mercats de Pagès de Barcelona

29/10/2020

Cada dissabte estem presents als mercats de pagès que se celebren a Barcelona perquè no hi faltin productes ecològics de qualitat.

LLEGIR MÉS